Kao ovlašteni distributer i serviser fiskalnih uređaja proizvođača Mikroelektronika a.d. u procesu fiskalizacije smo od samog početka i pružamo vam sve usluge vezane za fiskalne kase od inicijalne fiskalizacije, zamjene modula, defiskalizacije promjene naziva i adrese, do defiskalizacije. Takođe smo tu da vam našim savjetima olakšamo pravi izbor fiskalnog uređaja za vaše potrebe.

Nudimo vam mogućnost tehničke podrške za vaš fiskalni sistem po cijeni od samo 10 KM + PDV mjesečno.

Ponekad se dosta nedoumica i problema može otkloniti telefonski bez dolaska na lice mjesta čime štedimo i vrijeme i novac. Klijenti koji imaju tehničku podršku dobijaju telefonsku podršku u okviru radnog vremena servisa.

Rezervni dijelovi se naplaćuju po nabavnim cijenama klijentima koji imaju tehničku podršku.

Klijenti koji imaju tehničku podršku imaju prednost pri izlasku servisera na intervenciju i naplaćuje im se fiksno 10 KM + PDV 

Naša preporuka

Naša preporuka

Naša preporuka

Fiskalna kasa Inventa

Fiskalna kasa Altera

Fiskalna kasa Impera

Fiskalna kasa ME K20 C

Fiskalni printer Proffesional / Hybrid

Fiskalni printer ME P1000

Mobilni fiskalni uređaj, idealan za sve poslovne sisteme koji trebaju kvalitet i funkcionalnost uz minimalnu zauzetost prostora, poput kioska, štandova, butika, vozila javnog prevoza i slično.

Moderno dizajniran fiskalni uređaj, funkcionalno potpuno prilagođen potrebama poslovnih sistema koji posluju sa većim brojem artikala i dnevnih prodaja i namjeravaju da se razvijaju poput marketa, butika, ugostiteljskih objekata i slično.

Izuzetno napredan i visoko kvalitetan i funkcionalan uređaj, idealan za veće poslovne sisteme, koji imaju veliki broj dnevnih prodaja, artikala i zaposlenih operatera, poput velikih marketa, butika, restorana,noćnih klubova i slično.

Novi, moderan dizajn kreiran da zadovolji potrebe za brzim i pozdanim radom, pri čemu integrisani GPRS terminal garantuje da ovaj uređaj zauzima minimalan prostor. Posjeduje displej za operatora i kupca. Me K20 je inuitivno rješenje koje revolucionarno pojednostavljenim kretanjem kroz menije, olakšava rad sa fiskalnim uređajem.

Vrhunski fiskalni printer maksimalne pouzdanosti i brzine, razvijen tako da se prilagođava potrebama svakog korisnika ponaosob. Idealan je za sve poslovne sisteme u kojima se koristi neka softverska aplikacija, jer se vrlo jednostavno povezuje sa svim tipovima računara i programa.

Savremeni fiskalni sistem. Integrisano sve u jednom rješenje, razvijeno na visokim tehnologijama, najnovijoj generaciji brzih procesora i upakovano u funkcionalan dizajn kreiran tako da maksimalno pojednostavi upotrebu. Integrisani GPRS modul omogućava daljinsku administraciju, očitavanje i ažuriranje baze podataka, slanje izvještaja poreskoj upravi, praćenje protoka novca itd.